Danish Relief Group

Cvr: DK27384870
Mail: dkrelief@dkrelief.dk
Tlf.: +45 20 61 37 36 (Formanden)
Tlf.: +45 24 21 40 98 (Depot’s nr)

Adresse: Rønnebæksholm, 4700 Næstved
(åbent for indlevering hver mandag og tirsdag fra 08.00 – 12.00)

Om os

I mere end 30 år har vores NGO dedikeret sig til at gøre en forskel i fattige udviklingslande. Vores vision er, at alle mennesker skal have lige adgang til kvalitetsuddannelse og sundhedspleje. Vi tror på, at brugte, men stadig brugbare forsyninger kan bringe håb og skabe muligheder for de mest trængende.

Vores dedikerede team af 100% frivillige medarbejdere er hjertet i vores organisation. Deres engagement og lidenskab driver vores arbejde fremad, når de samler, inspicerer, reparerer og forbereder forsyningerne til forsendelse. De deler vores vision og arbejder utrætteligt for at skabe en positiv forandring i livet for mennesker i nød.

Gennem årene har vores NGO opbygget stærke partnerskaber og netværk med skoler, hospitaler, virksomheder og lokale organisationer. Disse samarbejder styrker vores evne til at nå ud til endnu flere mennesker og imødekomme deres akutte behov.

 

Vores mission

Vores mission er at indsamle, genbruge og videredistribuere brugt skole- og hospitalsudstyr til fattige udviklingslande. Vi ønsker, at alle mennesker skal have adgang til uddannelse og sundhedspleje. Vi tror på, at brugte, men stadig brugbare, forsyninger kan bringe håb og skabe muligheder for de samfund, vi betjener.

Vi er stolte af vores evne til at kombinere vores vision, mission og de ressourcer, vi har til rådighed, for at gøre en reel forskel. Vores NGO er drevet af overbevisningen om, at genbrugt udstyr kan skabe bæredygtige forandringer og forbedre livskvaliteten for mennesker i nød. Sammen med vores frivillige team fortsætter vi med at stræbe efter vores vision og mission og bringe håb og muligheder til samfund over hele verden.

Hvorfor os?

Styled Boxes
100% Frivillige: Vi er stolte over at være drevet af et team af dedikerede frivillige. Vores frivillige brænder for at gøre en positiv forskel og arbejder utrætteligt for at hjælpe dem, der har mest brug for det. Deres engagement og passion driver vores indsats for at skabe en varig indvirkning i de samfund, vi betjener.
Direkte afhentning: Vi går den ekstra mil for at sikre adgang til det brugte skole- og hospitalsudstyr, der er nødvendigt. Vores team af frivillige er engageret i personligt at afhente udstyret, hvilket sikrer en effektiv og pålidelig proces. Ved at tage os af logistikken kan I være sikre på, at jeres donationer bliver håndteret omhyggeligt og ansvarligt.
Kvalitetssikring: Vi prioriterer kvaliteten af de ting, vi modtager. Hvert stykke skole- og hospitalsudstyr gennemgår en omhyggelig undersøgelse og eftersyn for at sikre, at kun de mest holdbare og funktionelle genstande sendes videre. Hvis vi opdager fejl eller mangler under eftersynet, sørger vores dedikerede frivillige for nødvendige reparationer, så udstyret kan bringes tilbage til optimal funktion. Vi mener, at ethvert stykke udstyr fortjener en chance for at blive genanvendt og give værdi til dem, der har brug for det.
Stort depot i Næstved, Sydsjælland: Vores NGO har et stort depot beliggende i Næstved, Sydsjælland, som fungerer som en central hub for vores indsamling, opbevaring og forsendelse af skole- og hospitalsudstyr. Dette depot giver os mulighed for en effektiv drift og sikrer, at vi kan levere de nødvendige forsyninger til dem, der har brug for dem, når de har brug for dem.
Over 20 års erfaring: Med over 20 års erfaring har vi opbygget en solid ekspertise og forståelse for at imødekomme behovene hos de samfund, vi hjælper. Vores lange historie vidner om vores engagement og effektivitet i at levere støtte.
0% Administrationsgebyr: Alle økonomiske midler går ubeskåret til at støtte vores formål. Dette betyder, at 100% af jeres donationer bruges direkte til at hjælpe dem, der har mest brug for det.

Ved at vælge os som jeres samarbejdspartner kan I være sikre på, at jeres donationer bliver håndteret af et dedikeret team af frivillige, der prioriterer kvalitet og har mange års erfaring. Sammen kan vi gøre en positiv forskel og skabe en bedre fremtid for dem, der har mest brug for det.